fbpx
Üzleti beszélgetések
Történetek a vállalati agilis transzformációról

Idő és menedzsment | 1. epizód

Módszerek vezetőknek, akik emberek is egyben

Az Epic Stories első részében megmutatjuk, hogyan érdemes időt szakítani arra, hogy legyen mindenre időnk, hogy mit érdemes átgondolni, kidolgozni és kereteket alkotni a vezetőnek, de ugyanúgy a csapatnak és az egész szervezetnek. A megfelelő time management módszer ugyanis segíti a célok elérését, és a munka-magánélet egyensúly kialakítását is. Földházi Csaba, a ShiwaForce partnerigazgatója Dobó Mátyással, a Vodafone Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettesével, illetve dr. Dura Mónikával, a ShiwaForce operatív vezérigazgató-helyettesével beszélget.

Vendégeink

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató | ShiwaForce
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
dr. Dura Mónika
A ShiwaForce-on belül elsődleges feladata volt a vállalaton belüli döntések és folyamatok operatív kialakítása, végrehajtása, a frontend működésének támogatása, a gyártás hatékonyságának biztosítása és a napi operatív feladatok koordinálása, 2022-ig.
Dobó Mátyás
Vodafone Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettes
A digitális technológiai területen több mint 16 év tapasztalattal rendelkezik, karrierjét saját startup cégének felépítésével kezdte, majd 2013-ban a Magyar Telekomhoz csatlakozott. Később dolgozott a Deutsche Telekomnál, az Invitech-nél és az Apple-nél is, értékesítés, marketing és üzletfejlesztés és menedzsment területen.