fbpx
Üzleti beszélgetések
Történetek a vállalati agilis transzformációról

Mérd, ami számít | Bónusz 6.

Az OKR-módszer a gyakorlatban

Ameddig az Epic Stories új részeit készítjük, bónuszepizódként a Millás reggeli rádióműsorban korábban elhangzott beszélgetések szerkesztett verzióját hallgathatjátok.

A modern gazdaság legnagyobb válságát éljük át, közben a digitalizáció és globalizáció miatt egyébként is egy nagyon bizonytalan és kiszámíthatatlan környezetben működnek a cégek. Nem meglepő, hogy sok helyen igyekeznek agilis transzformációt végrehajtani. A sok változás közepette azonban a cselekedek értelme és sokszor maguk a célok is elveszhetnek. Így nem elég, ha képesek vagyunk változni, az sem mindegy, hogy miért tesszük azt? Ebben segít egy jó könyv! Hogyan? Kovach Anton, a ShiwaForce alapító-vezérigazgatója, a könyv szakmai lektora beszélt a módszerről.

Vendégeink

Kovach Anton
Alapító, vezérigazgató | ShiwaForce
A ShiwaForce.com Zrt. alapító-vezérigazgatója. Évek óta felsővezetői tréningeken, konferenciákon és coachként osztja meg az agilitásról és a lean módszertan alkalmazásáról szerzett vállalatvezetői tapasztalatait. Munkáját az ügyfelek évtizedes lojalitása mellett számos hazai és nemzetközi díjjal is elismerték.