fbpx
E-learning
A szó eredete 1999-re vezethető vissza, egy konferencián hangzott el először. E-learningnek tekintünk minden online, számítógéppel támogatott tanulási formát, amiben a tananyag feldolgozásához, bemutatásához digitális médiumokat használunk.

Az e-learning szerepe

Az e-learning a hagyományos tantermi oktatás tökéletes kiegészítője.
Modern oktatás tér- és időkorlátok nélkül

Milyen hátrányai lehetnek a tantermi, személyes oktatásnak? Az egyik az idő, a másik pedig a helyszín. A tanfolyamok ritkán és csak adott időpontokban indulnak, vagy ráér a hallgató az adott napokon, vagy nem. Egy műszaki tanfolyam 3-5 napos, arra az időre teljes mértékben kiesik a résztvevő a munkából. Egy csapat ráadásul nem engedheti meg magának, hogy egyszerre menjen el egy több napos tanfolyamra pláne, ha el is kell utazni hozzá.

 

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2020/06/man-in-beige-blazer-holding-tablet-computer-3184328.jpg
Online képzések, vizsgafelkészítő tananyagok
Szeretünk tanulni és másokat is fejlődésre inspirálni, nézd meg online is végezhető képzéseinket

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Hogyan működik?

Az e-learning tananyagok előnyei

Megvásároljuk az előfizetést, és adott időre rendelkezésünkre bocsátják a tananyagot. Akkor és ott vesszük elő amikor csak nekünk alkalmas. Műszaki képzések esetén, például az általunk is elérhetővé tett Oracle e-learning anyagok esetében az előfizetéssel együtt laboridő is jár és ha megakadunk akkor konzultálhatunk oktatóval. Akadály lehet a megfelelő szintű nyelvtudás hiánya, de általában az elmondott szövegeket írásban is megkapjuk. Kereshetünk benne, lefordítahtjuk, újranézhetjük.

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2020/06/photo-of-woman-using-her-laptop-4100942.jpg
Oracle vizsgafelkészítő e-learning tananyagok
Készülj fel kényelmesen, akár otthonról az Oracle vizsgafelkészítő tanfolyamaink segítségével!

Várjuk megkeresésed!