fbpx
Docker
A Docker egy olyan platform, ami lehetővé teszi az alkalmazások konténerekbe csomagolását, megkönnyíti a fejlesztést és a különböző környezetekbe való automatikus telepítést. Használatával olyan CI/CD folyamatok alakíthatók ki, melyekkel villámgyorsan reagálhatunk a változásokra.

Konténerizáció

IT fejlesztés és üzemeltetés mesterfokon: biztonságosan, gyorsan és skálázhatóan

A fejlesztés és üzemeltetés összehangolásával a korábbinál gyorsabban és gyakrabban adhatóak ki tesztelt csomagok. A konténertechnológia elősegíti a fejlesztés és release kiadás automatizálását, és a használatával elkerülhetők a kézzel vezérelt folyamatok hibalehetőségei. A konténerizált kódok és függőségek könnyen átköltöztethetőek egyik környezetből a másikba. A konténertechnológia támogatja a gyakori, kis változtatásokat, és lehetővé teszi az agilis működéshez szükséges folyamatos integrációt (CI) és szállítást (CD).

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/05/business-commerce-container-export-379964-scaled.jpg
DevOps Docker képzés
Megtanítjuk a konténerizáció alapfogalmait és gyakorlatban kipróbálhatod a Dockert és a Docker-compose-t.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Docker konténerek

A Docker konténereket a könnyebb üzemeltethetőség és egy egyszerűbb, integrált fejlesztés érdekében alkalmazzák, a tesztkörnyezetektől az éles környezetekig.

A Docker segítségével az ötlet megszületésétől az elkészült fejlesztés élesítésig tartó időt akár órákra le lehet rövidíteni és naponta akár többször is kiadhatók frissítések, így minden korábbinál hamarabb lehet reagálni a változásokra. A Docker skálázható infrastruktúrák egyik leghatékonyabb megoldása, jelenleg az egyik legsikeresebb és legelterjedtebb container framework, a konténer alapú virtualizáció de facto szabványává vált az elmúlt évek során.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/06/vertical-logo-monochromatic-1.png
DevOps Kubernetes képzés
Jelentkezz most 3 napos Kubernetes tréningünkre, és tanuld meg, hogyan üzemeltesd konténerizált alkalmazásaid a Kubernetesben!

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development