A DevOps szemlélet új vállalati kultúra kialakítását igényli. A fejlesztés és az üzemeltetés összekapcsolásával akár naponta többször is élesíteni lehet új, tesztelt verziójú szoftvereket, csomagokat.

 

Teszt automatizálás

Ami automatizálható, azt automatizáljuk. Miért? A korábban manuális, rendszerint több embert igénylő, számos hibázási lehetőséget magában hordozó lépés-sorozatot szabályozott formába öntjük. Így pontos képet kapunk a függőségekről és a kódhibák gyorsan javítható válnak, mivel a fejlesztők azonnal, rendszerüzenetekben kapnak értesítést a problémákról.

Felhő alapú infrastruktúrákat építünk ki, mert a felhasználói igényeknek megfelelően skálázhatók, gazdaságosan és biztonságosan üzemeltethetők. Az agilis üzemeltetés megköveteli a folyamatos integrációt (CI) és szállítást (CD), a kisebb és gyakori változtatások megkönnyítik a komplex nagyvállalati szoftverarchitektúrák rugalmas, ugyanakkor biztonságos kezelését.

A digitális világ agilis átalakulásából nem maradhat ki az üzemeltetés sem. Éles rendszerek üzemeltetésében és az adatbázisok migrációjában Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP) és Microsoft Azure felhőben egyaránt releváns ügyféltapasztalattal rendelkezünk.

Continuous Integration / Continuous Delivery

A gyakori, minimális változtatások lehetővé teszik a komplex nagyvállalati szoftverarchitektúrák rugalmas, ugyanakkor biztonságos kezelését. Egy lépésben elindítható az élesítési folyamat és egy kattintással, akár az üzleti döntéshozók kezébe adva is megoldható a korábbi verzióra visszaállás.

Build és Deploy folyamatok

A folyamatos integrációt és tesztelést automatikus build és deploy folyamatok kialakításával biztosítjuk Bamboo, Jenkins vagy GitLab segítségével akár az éles környezetig. A korábban manuális, több embert igénylő, számos hibázási lehetőséget magában hordozó lépés-sorozatot szabályozott formába öntjük.

Miben lehetünk a segítségére?

Évtizedes nagyvállalati és több éves nemzetközi tapasztalattal a ShiwaForce csapata segít kiválasztani a legjobb megoldásokat, akár az egész infrastruktúra megtervezését, bevezetését és üzemeltetését elvégezzük, folyamatosan reagálva partnereink változó üzleti igényeire.

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.