Már futó alkalmazásaid dockerizáljuk, és Kubernetes alapokon akár a felhőbe költöztetjük a gyorsabb, skálázható és költséghatékony üzemeltetés érdekében.
Sőt, megtanítjuk, hogyan csináld.

A fejlesztés és üzemeltetés összehangolásával a korábbinál gyorsabban és gyakrabban adhatsz ki tesztelt csomagokat. A konténertechnológia elősegíti a munkafolyamatok automatizálását, az egyszerű és gyors szállítást, és a használatával elkerülhetők a kézzel vezérelt folyamatok hibalehetőségei.   

A konténerizált kódok és függőségek könnyen átköltöztethetőek egyik környezetből a másikba. A konténertechnológia támogatja a gyakori, kis változtatáskat, és lehetővé teszi a nagyvállalati agilis működéshez szükséges folyamatos integrációt (CI) és szállítást (CD).

Konténerizáció és felhőbe költöztetés

Tanuld meg és alkalmazd a konténertechnológiát, ami felhőalapú, hatékonyan, gazdaságosan és biztonságosan működtethető, és lehetővé teszi a skálázhatósásgot. Keress minket, és megtervezzük, dockerizáljuk, felhőbe költöztetjük konténerizált alkalmazásaid.

Kubernetes vezénylés

A Docker konténerekhez, Kubernetest használunk, ami lehetővé teszi az elkészült fejlesztések automatikus szállítását, skálázhatóságát és a konténerizált alkalmazások menedzselését a különböző infrastruktúrákon - licenszdíj nélkül.

Legyünk partnerek!

Kapcsolj agilis szállítási sebességre, tanuld meg a virtualizáció és konténerizáció alapjait, a Docker és Kubernetes használatát!

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.