fbpx
CMS
Content Management System, avagy olyan tartalomkezelő szoftver, mely speciális műszaki ismeret nélkül segíti a felhasználót, hogy egy weboldal tartalmát létrehozza, kezelje illetve módosítsa, anélkül, hogy webfejlesztő szakember segítségét kérné.

Mi a CMS?

Egyszerűn kezelhető, szabályozott rendszerbe biztosítja a professzionális online megjelenést. Komplex, vállalati arculatnak megfelelő, felhasználóbarát, akadálymentes megjelenést és időzíthető, többszintű, ellenőrzött tartalomkezelést biztosít internetes, intranetes és extranetes környezetben egyaránt.

Manapság a nyílt forráskódú CMS-ek a legelterjedtebbek, köszönhetően a WordPress-nek. Minden cégméretben és iparágban találkozhatunk vele, hiszen az alaprendszer ingyenessége miatt sok webfejlesztő erre a platformra összpontosít. Ezzel ellentétben az egyedi CMS-ek után licenszdijat kell fizetni, viszont cserébe olyan szolgáltatásokat kapunk, amit a nyílt forráskódú rendszerek nem tudnak biztosítani. Mellette a rendszert folyamatosan karbantartják, ha előfordul hiba azt díjmentesen javítják.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/09/pexels-cottonbro-5077047.jpg
Nagyvállalati CMS szoftver megoldás
A több mint 10 éve folyamatosan fejlesztett Shiwa CMS termékcsalád egyszerre garantál szabadságot és biztonságot partnereinknek.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Mire jó egy tartalomkezelő?

A mai gyorsan változó, digitalizációs világban hatalmas előnyük a személyre szabhatóság, minden úgy van kialakítva ahogy megrendelő azt elképzelte, nem kell kompromisszumokat kötni. A változtatás és az esetleges hibajavítás is a licensztuladonos feladata.

A nyílt forráskódú rendszerek sebezhetősége épp a népszerűségűből adódik, hisz több millióan használják és a támadók pontosan ismerik a rendszer gyenge pontjait, a modulok felépítését, a jelszavak tárolásának mikéntjét ezáltal célzottan tudják támadni a sebezhető pontokat. Ezzel ellentétben az egyedi CMS-ek esetében a támadási felület sokkal kisebb, hiszen a forráskód külső személyek számára nem elérhető.

A tartalomkezelő rendszerek azon túl, hogy magában foglalják a web alapú tartalom publikálást, a formátumok kezelését, lehetőség van a tartalmak verziózására, a változások ellenőrzésére és a tartalomban való keresésre is. Mindamellett lehetőség nyílik arra is, hogy a weboldalak különböző tartalmainak szerkesztéséhez különböző egyedi adminisztrátori jogosultságokat rendeljenek hozzá és kezeljenek.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/05/person-using-macbook-374720-1.jpg
Shiwa Chat és Chatbot megoldás
Kontakt center hatékonyan. Interaktív Chat alkalmazásunk elősegíti az operátori erőforrások optimalizálását, a Chatbottal automatizálható az ügyfélkommunikáció.

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development