fbpx
Chat, Chatbot
Egy Interaktív chat alkalmazás elősegíti az operátori erőforrások optimalizálását, a chatbottal automatizálható és hatékonyabbá tehető az ügyfélkommunikáció.

Az ügyfélkommunikáció új szintje

Problémamegoldás és ügyintézés okosan, gyorsan, hatékonyan

Egy hibrid chat megoldás a humán és gépi ügyfélkiszolgálás arányának helyes megválasztásával a call center és az automatizált, gépi kiszolgálás előnyeire egyaránt épít, és az egyedi ügyféligényeknek megfelelő arányban vegyíti az automatizált kommunikációt és az emberi erőforrást igénylő beavatkozást. Használatával az ügyfélkommunikáció biztonságos, és lehetőséget ad a felhasználói élmény csökkenése nélküli ügyfélkommunikáció lebonyolítására, hiszen használata során az ügyfél észrevétlenül, egy beszélgetés során akár többször is vált humán és gép között.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/09/pexels-andrea-piacquadio-3771060.jpg
Shiwa Chat és Chatbot
Interaktív Chat alkalmazásunk elősegíti az operátori erőforrások optimalizálását, a Chatbottal automatizálható az ügyfélkommunikáció.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

A chat megoldások előnyei

A Chat használatával az ügyfélkommunikáció biztonságos, és lehetőséget ad a felhasználói élmény csökkenése nélküli ügyfélkommunikáció lebonyolítására, hiszen használata során az ügyfél észrevétlenül, egy beszélgetés során akár többször is vált humán és gép között.
  • Akár 24 órás ügyfélszolgálat
  • Azonnali válaszadás, gyors reakcióidők
  • Hosszú távú költségcsökkentés
  • Vásárlói elégedettség növelése
  • Vásárlói elégedettség mérhetősége, visszajelzések
  • Az eladások, konverziók növelése
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/09/pexels-andrew-neel-4134784.jpg
Shiwa Ecosystem
A Shiwa termékcsalád egyszerűen kezelhető, komplex nagyvállalati tartalomkezelő (eCMS) rendszer, melynek moduljai gyorsan és problémamentesen illeszthetők a már meglévő, vagy cloudban futó backend rendszerekhez.

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development