punk teen blowjob and petite anal hd home away from home away from.3gpking.pro russians love anal sex. fsiblog sexy pussy with doggystyle sex.pron
Dr. Milo Sobel

MBA dióhéjban

# #

“A közgazdászok többsége, ha húzódozva is, de beismeri, hogy képzésük nagy részének nem volt közvetlen gyakorlati haszna. Dr. Sobel könyve, az MBA dióhéjban segíthet ezen a gondon: ez a könyv a legfontosabb ismereteket kiemelve mutatja be a marketing, a termékmenedzsment, a számvitel, a pénzügy, a menedzsment, a stratégiai tervezés és más gazdaságtudományi területek lényegét.

Az ön vállalatánál is nehezen értik egymás nyelvét és feladatait a marketingosztályon és a számvitelen dolgozók, elbeszélnek egymás mellett az üzletkötők és a stratégiai tervezők? A könyv a közgazdaság különböző gyakorlati területein dolgozó szakemberek közötti szakmai kommunikációt, a területek közti átjárhatóságot is előmozdítja.

Sajátítsa el a legjobb gazdasági iskolák tananyagát dr. Milo Sobel könnyen érthető, élvezetes könyve segítségével! Az MBA dióhéjban olyan elméleti és gyakorlati ismereteket foglal össze, amelyeket az életben is kamatoztathat, és építheti vele vállalatát – és saját karrierjét.”

Érdekel ez a könyv?

1200 könyvből fejlesztheted tovább tudásodat, könyvtárunk nyitva áll számodra, gyere hozzánk dolgozni!

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.