punk teen blowjob and petite anal hd home away from home away from.3gpking.pro russians love anal sex. fsiblog sexy pussy with doggystyle sex.pron
Michael Ballé és Freddy Ballé

A tisztelet ereje – regény a lean szemléletű vezetésről

# # #

Melyek azok a vezetői titkok, amelyekkel a lean ígéreteit valóra lehet váltani? Michael és Freddy Ballé most felfedi, hogy a vezető szervezetek miképp használják a lean gyakorlatát a tartós siker elérésének érdekében, s milyen jól bevált eszközöket és technikákat vetnek be az emberek fejlesztésében.

A regény meggyőzően mutatja be, hogyan lehet egy vállalkozást növekedési pályára állítani azzal, hogy az emberekre összpontosítunk. A történetben Andy Ward sensei Jane Delaney vezérigazgatót tanítja meg arra, hogyan vesse be tudatosan a lean vezetési eszközöket a személyes kompetenciái fejlesztésére, és miként érje el, hogy vállalata céltudatosan és folyamatosan fejlessze a mindennapi munkavégzést. Jane felismeri: ahhoz, hogy másokat megváltoztasson, először önmagát kell megváltoztatnia. A feladat nem az, hogy pusztán alkalmazza a lean elveket, hanem az, hogy saját maga is lean szemléletű vezetővé váljon.

Ismerje meg Ön is azokat az elveket, melyek által az embereket hatékonyan lehet fejleszteni a folyamatelvűség segítségével! Tudjon meg Ön is szinte mindent a tiszteleten alapuló vezetés működéséről! Ez a fajta vezetés a szervezet minden egyes szintjét érintő problémamegoldások, a kérdezésalapú mentorálás és a technikai készségek fejlesztése által köti össze a vevőket és a munkavállalókat.

Érdekel ez a könyv?

1200 könyvből fejlesztheted tovább tudásodat, könyvtárunk nyitva áll számodra, gyere hozzánk dolgozni!

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.