fbpx

Az vagy, ahogy kommunikálsz!

Információ áradatban élünk, és ez azt jelenti, hogy egyre nehezebb kiszűrni a számunkra fontos tartalmakat. Ahhoz hogy a vevőid figyelmét magadra vonhasd elengedhetetlenné válik a folyamatos kommunikáció.

Az alábbi videóban is láthatjuk, hogy a megfelelő szavak megválasztása milyen reakciókat válthat ki az utcaemberéből. A legfőbb mondanivalója pedig a következő : Változtasd meg a szavaidat, változtasd meg a világod! Ezen az elven alakítsd ki te is az online kommunikációd minden területen.

http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU

A weboldal kialakításánál figyelj oda, hogy a célközönségednek megfelelő oldalt állíts elő, kezdve a stílustól amivel megszólítod őket. Például ha a fiatalabb és az idősebb generáció is potenciális vásárlód, akkor célszerű lehet két felületet is létrehozni.

Fontos figyelned az előállított tartalmad relevanciájára. A magyar vállalatok nagy része csak saját promócióinak megosztására használja a közösségi oldalakat, ez pedig nagy hiba. Változatos, a szakterületedhez kapcsolódó cikkek, valamint pár könnyedebb témájú poszt között a promócióid is hatékonyabban célba érnek.

Végezetül pedig legyél tudatos a kommunikációd felépítésében. Célcsoportodra szabott meghatározott témaköröket boncolgass. Valamint már a kezdetektől próbálj meg odafigyelni, hogy az oldalad keresőbarát legyen, így egyszerűbben megtalálható leszel a világhálón.