fbpx
Vásárolj Atlassian Server terméket amíg megteheted!
Az Atlassian 2021.02.02-án megszünteti az új Server termékek vásárlásának lehetőségét, a továbbiakban csak a Datacenter és a Cloud opciók lesznek elérhetők. Ha bővebben is érdekel a téma akkor kattints a blog bejegyzésünkre a részletekért!
Atlassian licenc vásárlás
Hivatalos Atlassian partnerként teljes körű támogatást adunk csapataid, vagy vállalatod sikeres agilis működéséhez. A tervezéshez és a megvalósításhoz nálunk minden szükséges elemet megtalálsz: a tréningektől kezdve az agilis infrastruktúra és eszközrendszer bevezetésén át annak folyamatos fejlesztéséig. Kérd egyedi ajánlatunkat az Atlassian portfólió bevezetéséhez!

Kezdd az alapoknál, tartsd lendületben az innovációt!

Az üzleti igénytől a megvalósításig

Az IT nem minden: az Atlassian eszköztárat az üzleti projektmenedzsment bármely területén használhatod.
Hatékony munkavégzés a csapatok összehangolásával

Ahogy a szervezeted egyre összetettebbé válik,  csapataid egyedi folyamataihoz, igényeihez rugalmasan alkalmazkodó eszközökre van szükséged. Kapcsold össze és automatizáld a csapatok közötti munkafolyamatokat az integrációk és alkalmazások átfogó kínálatával, kezeld projektjeidet mérhetően és átláthatóan az Atlassian agilis projektmenedzsment eszközei segítségével!

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2020/05/swtmng-263-devops-infinity-wheel-cloud-products2x.png
Agilis projektmenedzsment eszköztár projektjeidhez
Összeállítjuk és támogatjuk eszköztárad üzemeltetését

Licenc ajánlatkérő adatlap

Az alábbi adatlap kitöltésével elküldheted, milyen licencre lenne szükséged. Ha több licenc is érdekel akkor a licenc választó listában ezt jelöld és a kollégáink keresni fognak a részletekért. Ajánlatadás előtt azonban minden esetben megpróbálunk elérni az megadott elérhetőségeken.

Egyedi ajánlatért várjuk megkeresésed!