fbpx
Vásárolj Atlassian Server terméket amíg megteheted!
Az Atlassian 2021.02.02-án megszünteti az új Server termékek vásárlásának lehetőségét, a továbbiakban csak a Datacenter és a Cloud opciók lesznek elérhetők. Ha bővebben is érdekel a téma akkor kattints a blog bejegyzésünkre a részletekért!
Atlassian licenc vásárlás
Hivatalos Atlassian partnerként teljes körű támogatást adunk csapataid, vagy vállalatod sikeres agilis működéséhez. A tervezéshez és a megvalósításhoz nálunk minden szükséges elemet megtalálsz: a tréningektől kezdve az agilis infrastruktúra és eszközrendszer bevezetésén át annak folyamatos fejlesztéséig. Kérd egyedi ajánlatunkat az Atlassian portfólió bevezetéséhez!

Kezdd az alapoknál, tartsd lendületben az innovációt!

Az üzleti igénytől a megvalósításig

Az IT nem minden: az Atlassian eszköztárat az üzleti projektmenedzsment bármely területén használhatod.
Hatékony munkavégzés a csapatok összehangolásával

Ahogy a szervezeted egyre összetettebbé válik,  csapataid egyedi folyamataihoz, igényeihez rugalmasan alkalmazkodó eszközökre van szükséged. Kapcsold össze és automatizáld a csapatok közötti munkafolyamatokat az integrációk és alkalmazások átfogó kínálatával, kezeld projektjeidet mérhetően és átláthatóan az Atlassian agilis projektmenedzsment eszközei segítségével!

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/05/swtmng-263-devops-infinity-wheel-cloud-products2x.png
Agilis projektmenedzsment eszköztár projektjeidhez
Összeállítjuk és támogatjuk eszköztárad üzemeltetését

Licenc ajánlatkérő adatlap

Az alábbi adatlap kitöltésével elküldheted, milyen licencre lenne szükséged. Ha több licenc is érdekel akkor a licenc választó listában ezt jelöld és a kollégáink keresni fognak a részletekért. Ajánlatadás előtt azonban minden esetben megpróbálunk elérni az megadott elérhetőségeken.

Egyedi ajánlatért várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development