fbpx

Áremelkedés az Atlassian Cloud licenceknél

Szintet lép a felhős Jira, Confluence és ITSM, de drágább is lesz október 12-től. Szerezd be most 5-25%-kal olcsóbban a licenceket és jöhetnek a gyorsabb és hatékonyabb, innovatív projektek! Az agilis szoftverfejlesztés eszköztárának globálisan első számú szereplője, az ausztrál hátterű Atlassian újabb mérföldkőhöz érkezett a cloud transzformációs folyamatában. Szoftverei jelentősen továbbfejlesztett képességekkel bővültek és akár […]

Szintet lép a felhős Jira, Confluence és ITSM, de drágább is lesz október 12-től. Szerezd be most 5-25%-kal olcsóbban a licenceket és jöhetnek a gyorsabb és hatékonyabb, innovatív projektek!

Az agilis szoftverfejlesztés eszköztárának globálisan első számú szereplője, az ausztrál hátterű Atlassian újabb mérföldkőhöz érkezett a cloud transzformációs folyamatában. Szoftverei jelentősen továbbfejlesztett képességekkel bővültek és akár 40 ezer felhasználós limitig skálázhatóak, azonban a fejlesztésekkel párhuzamosan a licenc árak is növekednek. Október 12-ig azonban a ShiwaForce.com Zrt-n, mint Gold Fokozatú Atlassian Partneren keresztül még a régi áron lehet licenceket vásárolni.

Október 12-i kezdő dátummal érezhető mértékben növekszik az Atlassian cloud termékek előfizetési díja. Az érintett termékek a Jira Software (Standard, Premium, Enterprise), a Jira Service Management (Premium, Enterprise), a Confluence (Standard, Premium, Enterprise) és az Atlassian Access.

Az ügyfelek október 12-től már a magasabb díjon vásárolhatnak majd licenceket. A Jira Software Cloud és a Confluence Cloud esetében az áremelkedés körülbelül 5 százalékos, míg a Jira Service Management Cloud esetében ennél jelentősebb, akár 25 százalékos emelkedéssel is szembesülhetnek az október 12. után ébredők.

Mindez egy hosszú távú elköteleződés fontos mérföldköve, ugyanis az Atlassian az elmúlt 12 hónapban komolyan invesztált a Jira Service Management továbbfejlesztésébe és ennek eredményeképp a Prémium és Enterprise csomagok képességei jelentősen bővültek és javultak. Illetve komoly előrelépés, hogy az Access korábbi 10 ezer felhasználós felső limitje fokozatos fejlesztések révén most 40 ezerre növekedett. A Jira Software és a Confluence is jelenleg már 20 ezer felhasználót képes kezelni, de ezeknél is hamarosan elérhetővé válik a 40 ezer felhasználós határ.

Az Atlassian jó ritmusban készült fel 2021-re, melyet egyértelműen a felhő és adatközpont migráció évének tartottak. A vállalatok számára a felhőbe való költözés azonban nem egyszerű technológiai kérdés, hanem egy komoly szervezeti és kultúraváltási feladat is. Az Atlassian ennek szellemében vezette a fejlesztéseket, kiépítve egy erőteljes, egységes platformot, melyet nem csak az IT fejlesztők, de bármely csapat jól tud használni. Korábban elképzelhetetlennek tartott automatizálási funkciók jelentek meg, mélyreható insightok készülhetnek akár machine learning megoldások segítségével, hogy az agilis csapatok gyorsabban és jobb minőségben szállíthassanak le az innovatív projekteket.

Az elmúlt 12 hónapban az Atlassian ügyfelek egy megújult, modern, a teljes vállalati spektrumban használható, versenyképes szolgáltatás-menedzsment rendszert kaptak. Ráadásul az Atlassian az IT területen már bizonyított és bevált megoldásokat, praktikákat az ügyfélszolgálat, HR szolgáltatások, jogi részleg és épület üzemeltetési területek számára is egyedi fejlesztések nélkül integrálható képességgé tette. Ugyanaz a rendszer, ami már az IT révén megvan a szervezetben, további modulokkal kiegészülve tucatnyi egyéb üzleti területet képes kiszolgálni. Az újdonságok között érdemes kiemelni a fejlettebb incidens menedzsment és az asset/konfiguráció menedzsment funkcionalitást. 

Emelett az egységes platform szemlélet is beérett, akadálymentes híd épült az üzlet, a fejlesztők és üzemeltetők között. Több mint 300 előre megépített űrlap és egy low-code/no code űrlapkészítő eszköz, Slack és Teams integrációval ellátott chat alapú ticketing rendszer és egy out-of-the-box dashboard segíti az üzleti célok elérését, követését.

Az újdonságokkal és a fejlesztések által behozott új előnyökkel a felhő licenceket használó ügyfelek már találkozhatnak, azok a vállalatok pedig, akik az elmúlt évet már a felhő migrációra felkészüléssel, előkészületekkel töltötték, azok számára most jött el az ideális pillanat, hogy már az új képességekkel, de még a régi árakon kezdjék el használni a jelenlegi szolgáltatás menedzsment eszköz piac legerősebb és leginkább kecsegtető megoldását, a Jira Service Managementet.

Mindez egy olyan partner nélkül, aki nem csak egy projektben, de teljes ökoszisztémában gondolkodik, nehezen ültethető át a gyakorlatba. A ShiwaForce szakértői nem csak a lincencértékesítésben, de az oktatásban és implementációban is teljes elköteleződéssel jelen vannak az első egyeztetéstől kezdve, a felmérésen át a bevezetésig és tesztelésig. Ha egy vállalat szeretne erőforrást spórolni és időt nyerni, miközben igénye van arra, hogy jól testreszabja és saját képére formálja az eszközeit, akkor érdemes már a transzformáció tervezésekor, vagy akár menet közben is felvenni a legdinamikusabb Atlassian Gold Solution Partnerrel, a ShiwaForce-szal felvenni a kapcsolatot.

Várjuk megkeresésed!