Még csak ismerkedsz az agilitással, és többet szeretnél megtudni a Scrum, a kanban, vagy akár Spotify szervezeti felépítés gyakorlati működéséről? Vállalatod agilis működésre vált? Scrum Master, vagy Product Owner lennél, vagy tovább bővítenéd tudásod? Nagyvállalati projekteken edzett, tapasztalt Scrum Master és Product Owner trénereink gyakorlatorientált képzésekkel várnak!

Meggyőződésünk, hogy az agilis és emberközpontú vállalatvezetés megtanulható és átadható, ezért több éves gyakorlattal tartunk agilis módszertani bevezető tréningeket, az agilis szervezeti működés alapjait ismertető előadásokat.

Professzionális, Product Owner és Scrum Master tréningjeinken ezekben a szerepkörökben dolgozó munkatársainktól naprakész, alapos és kézzelfogható gyakorlati tudást szerezhetsz csoportos kurzusainkon.

Agilis módszertani bevezetés és alapismereretek

Az innovatív digitális vállalatok alapértékei az egész szervezetet átható, folyamatos fejlődés, az agilis szervezet és működés. Hogyan érheted el ezt az agilitás segítségével? Gyere el hozzánk, megmutatjuk!

Agilis szerepkörök: Product Owner és Scrum Master képzések

Nagyvállalati agilis projekteken edzett trénereink maguk is tapasztalt Product Ownerek és Scrum Masterek. Az elmélet és a módszertanok megismertetése mellett nálunk a gyakorlat áll a középpontban.

Legyünk partnerek!

Fejleszd tovább agilis ismereteidet, szerezz gyakorlati, naprakész tudást, és tapasztald meg te is a működő agilitás élményét!

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.