Felmérjük vállalatod IT és szervezeti érettségét az agilitásra, előkészítjük az agilis átalakulást, és tapasztalt agile coach munkatársainkkal akár folyamatos technológiai, módszertani, és felsővezetői támogatást nyújtunk vállalatod számára az agilis transzformáció időszakában. Igény szerint kombinálhatod agilis tréning, on the job, team as a service és role leasing szolgáltatásainkkal.

Meggyőződésünk, hogy az agilis, célorientált és emberközpontú vállalati működés megtanulható és átadható. Közel tíz éves tapasztalattal az agilis alapoktól a teljes agilis átalakulásig készen állunk végigkísérni partnereinket az agilis szervezetté, agilis vállalattá alakulás során.

Nem csak oktatás és tanácsadás: munkára kész agilis IT infrastruktúrát és eszközrendszert alakítunk ki, hogy agilis csapataid útjából elhárítsuk az akadályokat. Vállaljuk munkatársaid agilis szerepkörökre és agilis szervezeti működésre is kiterjedő felkészítését - egészen a felsővezetői szintig.

Agilis transzformáció előkészítése

Készen állsz az agilitásra? És a vállalatod? Az IT és a szervezet is felkészülten várja új módszertanok alkalmazását, a lapos szervezetet, a gyors, rugalmas, iteratív működésre való átállást? Előkészítjük szervezeted és az agilitáshoz szükséges eszközöket, és azt is megtanítjuk, hogyan használd őket.

Agilitás bevezetése

Az agilis működés minden munkatárstól nyitottságot, rugalmasságot és folyamatos tanulást igényel. Tapasztalt agilis coachok, trénerek, a különböző agilis szerepkörökben sok éves tapasztalattal dolgozó munkatársak segítik vállalatod a gördülékeny átalakulását.

Legyünk partnerek!

Felkészítjük vállalatod az agilitásra, és végigkísérünk az agilis transzformáción, tapasztald meg te is a működő agilitás élményét!

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.