Felmérjük vállalatod IT és szervezeti érettségét az agilitásra, előkészítjük, megtervezzük a bevezetést, és folyamatos technológiai, módszertani, és felsővezetői támogatást nyújtunk az átállás során, illetve az azt követő időszakban. Igény szerint kombinálhatod agilis tréning és role leasing szolgáltatásainkkal.

Meggyőződésünk, hogy az agilis, célorientált és emberközpontú vállalatti működés megtanulható és átadható, ezért az alapozó tréningek és az agilis szerepkörök oktatása mellett évek óta tanácsadással is segítjük nagyvállalati partnereink agilis transzformációját.

Készülj fel az agilis működés élményére! Biztosítjuk számodra a megfelelő IT infrastruktúra és eszközrendszer naprakészségét, illetve munkatársaid módszertani és agilis szerepkörökre is kiterjedő felkészítését - egészen a felsővezetői szintig.

Agilitás bevezetése, tanácsadás

Az innovatív digitális vállalatok alapértékei az egész szervezetet átható, folyamatos fejlődés, agilis infrastruktúra és működés.

Gyere el hozzánk, megmutatjuk, hogyan működik az agilitás a gyakorlatban, és végigvesszük, hogyan szolgálja a működő agilitás vállalatod eredményesebb működését!

Konzultatív támogatás és tréningek

Az elmélet és a módszertanok megismertetése mellett nálunk a gyakorlat áll a középpontban. Az agilis működés minden munkatárstól nyitottságot, rugalmasságot és folyamatos tanulást igényel.

Előkészítjük szervezeted és az agilitáshoz szükséges eszközöket, és azt is megtanítjuk, hogyan használd őket.

Legyünk partnerek!

Felkészítjük vállalatod az agilis működésre, és végigkísérünk agilis átalakulását. Tapasztald meg te is a működő agilitás élményét!

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.