fbpx
Agilis szoftverfejlesztés
Az agilis szoftverfejlesztés a különböző szoftverfejlesztési módszertanok egyik csoportja, ahol a szoftver mint termék, önszerveződő és keresztfunkcionális csapatok együttműködésén keresztül sprintről-sprintre valósul meg.

A szoftverfejlesztés jelene és jövője

Szoftverfejlesztés egy folyamatosan változó digitális környezetben

„A valóság az, hogy ma már minden cég szoftvercég, alkalmazásaik digitális termékek.” Satya Nadella kijelentése teljesen helytálló, hiszen, a mai világban a vállalatok túlnyomó része egy gyorsan változó környezetben dolgozik. A szoftver része az üzleti életnek, így ma a legkritikusabb követelmény a gyors fejlesztés és üzembe helyezés. Hagyományos szoftver fejlesztés esetén a folyamat a teljes rendszer megtervezésén, elkészítésén és tesztelésén alapul, de ez már nem alkalmazható teljes mértékben a gyors szoftverfejlesztésre.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/07/agilis-szoftverfejlesztes01.png
Agilis módszertani és szoftverfejlesztési tanácsadás
Módszertani tréningeket és felsővezetői támogatást nyújtunk, kollégáink megtervezik és közreműködnek az agilis IT infrastruktúra kialakításában.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Az agilis Szoftverfejlesztés alapja

Strukturált és szervezett működési módszer, mely szerepkörök, szabályok és események köré épül, ugyanakkor teret ad a kreativitásnak és a próbálkozásoknak is.
Agilis Szoftverfejlesztési kiáltvány

Az Agilis Szoftverfejlesztési kiáltvány 2001-ben került bevezetésre, eleinte a szoftverfejlesztési piacon, de azóta rengeteg terület alkalmazza ezt a munkamódszert. Terjedését indokolja, hogy alkalmazkodó, képes a változásokat gyorsan és rugalmasan kezelni és komplex problémák megoldására kiváló lehetőséget biztosít, illetve magasabb termelékenység érhető el vele mint a hagyományos módszertanok esetén.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/07/agilis-szoftverfejlesztes.png
Általános Agile Scrum tréning
Az 1 napos elméleti és gyakorlati képzés során a résztvevők megismerkednek az agilis alapfogalmakkal, szerepkörökkel, ceremóniákkal és dokumentumokkal.

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development