fbpx
Agilis HR
Az agilitás gyors, rugalmas és ügyfélközpontú szemlélete a HR területet is eredményesebbé teszi, az agilis szervezetekben a HR folyamatok agilis transzformációját is el kell végezni.

Agilis transzformáció HR területen

Kapcsold a HR-t agilis sebességre!

Az agilis transzformációból a humán területek sem maradhatnak ki. Az ügyféligények rugalmas és gyors kiszolgálását egyedi, agilis és lean módszertanok alapján is el lehet végezni. A folyamatos fejlődésre alapozott, önjavító folyamatok tartós versenyelőnyt biztosítanak a vállalatok számára. Egy jövőálló HR folyamat kialakításához, a jelöltélmény javításához és a gyors ütemű növekedés eléréséhez fel kell ismernünk, hogy a korábbinál gyorsabb, hatékonyabb, jelentkező- és munkatársközpontú folyamatok kialakítására van szükség.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/05/agile-coach.png
Agilis HR képzés
Kétnapos tréningünkön megismertetünk a HR agilis működésének kulcsterületeivel és folyamataival.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Agilis HR a gyakorlatban

Gondoljuk újra a toborzási és onboarding folyamatot, és kezdjünk el tudatosabban foglalkozni a munkavállalói élménnyel és munkavállalói elköteleződéssel
Középpontban a munkatárs és a folyamatos visszajelzés

Egyedi, folyamatos fejlődésre és önjavító folyamatokra építő gyártási és menedzsment módszertant fejlesztettünk ki agilis és lean alapokon, amely az ügyféligények rugalmas és gyors kiszolgálásával tartós versenyelőnyt garantál a vállalat számára. Ez a ShiwaForce Enterprise Agile Framework, amelyben a HR-terület folyamatos fejlesztésének és akadálytalan működésének kulcsszerepe van a tudásmegosztás, az egyéni fejlődési utak és a munkatársak elköteleződésének magas szinten való megtartásának területén.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/06/dia4-1-e1571909161884.png
Tedd néhány kattintással hatékonyabbá csapatod, vállalatod!
Tudd meg 30 másodperc alatt, hogy kinek milyen napja volt, hogy haladtak a munkával!

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development