Mivel foglalkozunk?

Teljes körű szolgáltatásokat biztosítunk webes és mobil megoldások, internetes és intranetes alkalmazások fejlesztésében, valamint online és offline céges arculatok kialakításában.

Nagy- és középvállalati megoldások

A Shiwa7 nagyvállalatok számára fejlesztett eCMS rendszer, amely egyszerűen kezelhető és egységes, professzionális online megjelenést biztosít. A Shiwa ökoszisztéma minden megoldása könnyen illeszthető meglévő vagy cloudban futó backend rendszerekhez.

Bővebben

Web- és szoftverfejlesztés

Nem csak okos, csinos is! Felhasználói élmény (UX) és felület (UI) vezérelte egyedi szoftvereket és alkalmazásokat készítünk. Fejlesztő csapataink agilis, iteratív módszertanunkat követve rutinosan dolgoznak klasszikus nagyvállalati, agilis startup és bimodal IT környezetekben.

Bővebben

DevOps

Infrastruktúra fejlesztés és üzemeltetés mesterfokon: konténerizáltan, biztonságosan és skálázhatóan. Az ötlet megszületésétől az elkészült fejlesztés élesítéséig tartó időt akár órákra le tudjuk rövidíteni és naponta akár többször is kiadhatunk frissítéseket.

Bővebben

Webdesign, UI, UX

Dedikált designer divíziónk ügyfeleink webes arculatát szerethetővé, modernné és minden eszközön könnyen használhatóvá varázsolja. A design kialakítását követően a legújabb technológiák felhasználásával felhasználó- és mobilbarát oldalakat készítünk.

Bővebben

Mivel csináljuk?

Technológia

Fejlesztőink otthonosan mozognak több programozási nyelvben is, legyen szó a megbízható és biztonságos Java-ról, vagy a könnyedebb NodeJS és AngularJS, akár PHP technológiákról.
#nodejs #java #angular #WP #PHP

Platformok

Natív mobilalkalmazásokat fejlesztünk iOS, Android és Windows UWP platformokra, melyekhez felhőben (AWS, Azure) működő vagy hagyományos háttérrendszereket adunk.
#ios #android #windows mobile #aws #uwp #azure

Eszközök

Saját egyéni igényekre is szabható termékeinkkel, világszínvonalú megoldásokkal biztosítjuk az átláthatóságot és gyorsaságot. Az Atlassian termékportfólió agilis eszközeit használjuk.
#atlassian #git #aws #devops #bimodalit

Metodológia

Agilis és lean startup módszertanokat használunk és vezetünk be nagyvállalatoknál a kezdeti felmérési fázistól a tervezésen, fejlesztésen, tesztelésen és tanácsadáson keresztül egészen az óraelszámolásokig.
#agilis módszertan, #leanstartup #scrum #tanácsadás

Hogyan csináljuk?

Agilis módszertannal, Scrum fejlesztőcsapatokkal dolgozunk, mert így gyorsan és hatékonyan tudunk alkalmazkodni ügyfeleink változó igényeihez.

Megértjük ügyfeleink igényeit

Találkozunk, mindenről alaposan kifaggatunk, hogy megérthessük és magunkévá tegyük a feladatot. A tervezés és a fejlesztés során folyamatosan egyeztetünk a változó üzleti igényekkel kapcsolatban és gyorsan reagálunk rájuk.

Szabadjára engedjük a kreativitásunkat

Fellőjük a fejlesztőket a világűrbe, és két hétig hagyjuk őket dolgozni. Agilis módszertan szerint működő csapataink a hagyományos folyamatokhoz képest gyorsan, rugalmasan, az ügyféligényeket a középpontba állítva dolgoznak.

Transzparens kapcsolatban vagyunk

Megmutatjuk mi készült el a Holdon, aztán megbeszéljük, hogy mi legyen a következő lépés, milyen feladat következik a fontossági sorrendben. A közös munka során folyamatos és nyílt kommunikációt folytatunk partnereinkkel.

Sok minden változhat, de mi megvalósítjuk

Pontosan tudjuk, hogy ügyfeleink számára mi a következő fontos lépés, ezért még ha változik is a korábbi tervekhez képest, a soron következő fejlesztési szakaszban megvalósítjuk.

Díjaink, elismeréseink

Termékeink, szolgáltatásaink munkamódszereink elismerése fontos visszajelzés számunkra.
AkadálymentesITs
Büszkék vagyunk, hogy aktív támogatóként, versenyzőként és a projekt záró eseményén előadókként is részt vettünk a web akadálymentesítését célzó kezdeményezésben.
HRKOMM Award
Az év legjobb HR-kommunikációs megoldásai között díjazták agilis visszajelzésküldő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot. A PPH Media megmérettetésén ezüst fokozatú oklevelet nyertünk.
Employer Branding díjat nyertünk!
A ShiwaForce.com-ot a legjobb munkáltatói márkák közé választották, bronz fokozatú díjat nyertünk a Magyar Public Relations Szövetség megmérettetésén.
Európa 5000 leggyorsabban növekvő vállalata között vagyunk!
Büszkék vagyunk rá, hogy két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal Európa legintenzívebben fejlődő vállalkozásai közé jutottunk.
Best Digital Management Innovation 2017 díj
2017-ben az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Innovation díjat.
”Az Év Alapítója, Vállalkozója”
Kovach Anton vezérigazgató az ”Az Év Alapítója, Vállalkozója” díjat vehette át a 2017-es Országos Vezérigazgatói Találkozón.
Best Digital Management Initiative 2016 díj
2016-ban az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Initiative díjat.
ITU Telecom World 2015
Elnyertük a leginnovatívabb és legsikeresebb infokommunikációs cégeknek járó díjat, amelyet azok a cégek érdemelnek ki, amelyek munkájukkal a legnagyobb társadalmi hatást érik el.
Deloitte Fast 50
A régió egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata vagyunk.
SWIFT InnoTribe
47 ország 280 cége közül az első 15-be (Európát tekintve az első 5-be) került be a Karma Platform a SWIFT Innotribe 2014-es versenyén.
Atlassian Overall Best Add-On
A versenyen indult 115 nemzetközi fejlesztő csapat közül Scrum Poker fejlesztésünkkel mi hoztuk el az „Overall Best Add-on” fődíjat.

Hívjon minket bátran!

Szintén Erika
Digital Account Manager
Simó Gábor
Digital Account Manager
Legyünk partnerek!

Karrier

Ha változatos projektekre, inspiráló vállalati kultúrára vágysz, ahol számít a véleményed, köztünk a helyed!

  • 100%-ban bejelentett, versenyképes fizetés
  • folyamatos továbbképzési lehetőségek, belső szakkönyvtár
  • legfrissebb technológiák
  • nagy- és középvállalati ügyfelek
  • cafetéria, prémium és egyéb juttatások
  • véleményedre, javaslataidra nyitott vezetőség
  • innovatív munkahelyi légkör
  • nyitott, emberközpontú hozzáállás
  • munka-magánélet egyensúly
  • kiválóan megközelíthető iroda a Déli Pályaudvarnál

Partnereink

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Agicon

Budapest, 2019-06-12

Idén sem kezdődhetett el a hazai agilis közösség egyik legfontosabb eseménye a ShiwaForce nélkül: Kovach Anton vezérigazgató az agilis és lean módszertanok egymást kiegészítő alkalmazásának eredményeit mutatta be a résztvevőknek.

#agilitás #lean

VIII. Nemzetközi Lean Konferencia

Budapest, 2019-06-06

Csapatunk Kovach Anton vezérigazgató vezetésével osztotta meg lean alapokra épített, agilis gyakorlatainkat munkatársaink motivációjának megőrzésére, és bemutatták visszajelzésküldő alkalmazásunkat, a StatusAppot.

#agilitás #lean 

Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies

Budapest, 2019-05-28

Kovach Anton vezérigazgató előadásában a biztonságos, agilis nagyvállalati működés szervezeti és infrastrukturális feltételeit mutatta be, és azt, hogyan segítjük ezek működtetésében pénzintézeti partnereinket.

#agilis bevezetés #agilitás #devops

Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia 2019

Budapest, 2019-03-27

Kovach Anton vezérigazgató előadásában az agilitás bevezetéséről, illetve a közép-és nagyvállalatok agilis működésének útjában álló akadályokat vette sorra, és bemutatta a ShiwaForce ingyenesen kipróbálható agilis munkavállalói visszajelzésküldő alkalmazását, a StatusApp-ot.

#agilis bevezetés #agilitás #statusapp

Start Your Business! konferencia

Budapest, 2019-03-06

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület és a BME szervezte eseményen Kovach Anton a ShiwaForce alapításáról és a cégbővítéssel kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg.

#agilitás #vállalkozás

Portfolio Biztosítás Konferencia

Budapest, 2019-03-05

Az agilitás, azaz folyamatos változáshoz való alkalmazkodás hozzásegíti a biztosítási szektort a fiatalabb generációk megszólításához az öngondoskodási termékek piacán – többek között erről beszélt előadásában a Portfolio Biztosítás konferencián Kovach Anton vezérigazgató.

#digital transformation #agile #insurance

Eközben a ShiwaForce-nál

Egy kis számmisztika, statisztikák, adatok, nem számoljuk amúgy, pörgetjük!

LÁTOGATÓ
25.678.152
évente
KÓDSOR
630.000
hetente
MEGBESZÉLÉS
3.682
évente
TAPASZTALAT
861
évnyi
ÁTLAGÉLETKOR
33
év
Csésze kávé
1423
havonta
hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.